Formelt
Content Ruler - Børnekonferencen

Sted

Scandic Bygholm Park
Schüttesvej 6
8700 Horsens

 

Tilmelding

Alle med interesse i børns og unges vilkår er særdeles velkomne uanset profession og tilknytning.

Der er ikke på forhånd defineret en dato for sidste tilmelding, men ved meget sen tilmelding er der således risiko for, at der er udsolgt. Man er naturligvis altid velkommen til at forhøre sig desangående.

Tilmelding er bindende. Dog kan tilmeldinger godt "byttes" således en anden person, end den tilmeldte, kan deltage i stedet for den oprindeligt tilmeldte. Børnekonferencen skal blot informeres om dette senest 21. marts 2017 - dagen inden Børnekonferencen 2016.

Grupperabatter forudsætter samtidige tilmeldinger (min. 4 tilmeldinger i én tilmelding). Det er desuden en forudsætning for at opnå rabat, at der kan skrives én regning. Det vil bla. sige, at der kun skal anvendes ét EAN- eller CVR-nr. til opkrævning. 

Deltagergebyr dækker hele konferencearrangementet inklusive morgenbrød, formiddagskaffe, frokost, eftermiddagskaffe og kage mv.

Ved betaling udover forfaldstid beregnes 2% rente pr. påbegyndt måned samt et rykkergebyr på 100 kr. 

Tilmeldingen foregår via denne side

Pris, grupperabat m.v.

Hvis der er nogle problemer med tilmeldingssiden eller lignende, så er I naturligvis altid velkomne til at sende en email tilinfo@bornekonferencen.dk  

Priser

Deltagelse pr person 1.896,- kr.
Gruppetilmelding (4 personer): 6.384,- kr.
Tillæg - Gruppetilmelding pr person 1.596 kr.

Eksempel: 5 samtidige tilmeldinger, pris i alt 6.384 + 1.596 = 7.980 kr.

"Yderst relevant tema - "Relationer". Foredragsholderne var meget inspirerende, levende og nogle med en god portion humor. Forplejning og omgivelser var super fine. Super god stemning på konferencen."
- Camilla Møller Outsen, ressourcepædagog, Ishøj, 2016 

 

Oplysninger til deltagerbetaling, sponsorat, regning m.v.

Børnekonferencen
Tlf: 2323 6109 / 60 95 89 35
Cvr: 32303471
Bank: Spar Nord
Registreringsnummer: 9280 
Kontonummer: 4575631792
 
 

Force majeure mv.
Der tages til enhver tid forbehold for ændringer i programmet, enhver form for force majeure etc. Børnekonferencen er ikke ansvarlig for, hvis en eller flere annoncerede foredragsholdere bliver forhindret i at deltage uanset om årsagen er sygdom, vejrforhold, strejker eller en hvilken som helst anden årsag, men vil naturligvis til enhver tid tilstræbe at opretholde en konference, hvor indholdet er til alles tilfredsstillelse og skaffe alternative foredragsholdere eller andre løsninger, hvis det bliver nødvendigt. Børnekonferencen er tilsvarende ikke ansvarlig for, hvis en foredragsholder går i sort eller på anden måde leverer en utilfredsstillende præsentation. Det samme gælder enhver anden hændelse i øvrigt, der måtte forringe oplevelsen på dagen.
Arrangørerne er naturligvis på ingen måde ansvarlig for deltagernes transport til og fra konferencestedet. Det påhviler til enhver tid den enkelte, at sikre sin egen deltagelse, og arrangørerne kan selvfølgelig ikke holdes ansvarlig for hverken strejker, strømafbrydelser, ekstremt vejr, sygdom eller andre forhold, der måtte forhindre den enkeltes deltagelse i konferencen. 

_B5A3816.jpg

Content Ruler - Børnekonferencen